En tischa kommer lastad!





image168



Prenumerera på T-shirt i tidningsformat.

Några vänner på en reklambyrå i Stockholm kom som ett kul projekt på idén med nyheter i bildform, just på grund av att många nyheter inte får den uppmärksamhet de förjänar. De plockar en nyhet de tycker är intressant, sedan väljs en designer som illustrerar sin version av nyheten på en American Apparel T-shirt. På insidan finns nyheten i textform, och varje leverans inkluderar en förklaring om nyheten och designern. Prenumeranterna får endast vara med från senaste numret och kan inte beställa tidigare utgåvor.

T-post finns i 28 länder och har ca 1500 prenumeranter. Priset för prenumeranter är 200 sek per styck, lösnummer som säljs på "Press Stopp" kostar 300 sek.


-Det är ju lite grisen i säcken att prenumerera eftersom man i förväg inte vet hur den kommer att se ut?!


- Jo men jag köper ju grisen i säcken med varje tidningsprenumeration och T-post är något mer än bara en snygg T-shirt, den talar också om något säger Chefredaktör Peter Lundberg  
 




       www.t-post.se

Viva Voltaic







image167



Amerikanska The Voltaic Back Pack´s väskor är mobila ström generatorer som är designade för att med solenergi ladda mobiltelefoner, digitalkameror, mp3-spelare och andra tekniska prylar du kan tänkas resa med. 

Väskans yttersida består av tre vattentäta solenergi-plattor som genererar 4 watt. Varje väska har även ett extra Li Lon batteri för de solfria dagarna. Insidan är sydd med specialfickor och kabelkanaler och rymmer 1,850 kubikcentimeter.

Sjävklart är den utrustad med: 

Vadderade axelband för extra komfort.
Yttermaterial av Nylon och Mesh för bättre luftmotstånd 
Yttre kabelkanaler för användande av den medhavda tekniken


Den blir din resas bästa vän för  £.120 och säljs i Europa endast på www.oki-ni.com






Dagens (önske) Outfit!

                                  


Tshirt- Crooks & Castles
Sneakers- Jim Rickey
Jacka-  Acne
Jeans- Levi´s
Armband- David & Martin
Solglasögon- Linda Farrow






RSS 2.0